Reviews


4 stars after 178 reviews
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/20/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super super goed en lekker zoals altijd gewoon de beste!! 1/25/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen vind ik het jammer dat ik in de calzone geen champignons wilde, dus wel ui en paprika, dat ik daar dan 3 euro extra voor moest betalen. Maar hij was heerlijk. 1/10/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker😍😍 12/6/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zowel pizza als pasta smaakten prima ! Heerlijk ! 12/6/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle levering dit keer en het was weer hartstikke lekker! 11/6/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker zoals altijf 10/19/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/19/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topp net als altijd 10/15/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, vooral de vegetarische pasta penne! Ook netjes dat je van te voren even gebeld wordt dat de bezorger eraan komt. 10/4/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie ook bedankt! Afgezien van het feit, dat het heeft gesmaakt zag het er ook hygiënisch uit. Bestellen met een gerust hart dus! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/27/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurt zeer lang.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging van het eten uurde veel te lang. Kwaliteit van het eten was zeer goed. 9/6/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
stipt op tijd en heerlijke pizza's 9/5/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pasta’s!! 8/10/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
!!!! 8/10/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor het terugbellen en meedenken over de bezorgtijd! 7/9/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dit 7/3/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond dat er weinig saus bij zat waardoor de pasta wat droog smaakte 6/28/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje kip was lekker. Alleen de pizza was een beetje verbrand. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk! 5/4/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Haartje in mijn eten gevonden en verkeerde bestelling ontvangen. Gebeld en ben uitgescholden voor opdonderen. Grootste flikkers en nooit meer bestellen bij jullie. Elke keer als ik aan die haartje denk word ik misselijk nu dus ook!! 4/24/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste en lekkerste pizza's van Utrecht! 4/4/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top... 2/26/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is goed zoals altijd, ook bezorgen ze lekker vlot. Nette bezorgers ook. Jammer dat iemand gierig deed om een sausje van 0.50 cent 2/13/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza’s... ! Beveel ik iedereen aan! 2/2/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was te pittig, waardoor je het ere niet meer zo proeft. Dat was jammer. Verder was de service goed en Optijd. 1/29/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza 1/23/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/23/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza half kip en half shaourma besteld met een kleine b&j cookie dough . De pizza was gewoon perfect. Lekker warm, vers, krokante randen, niet te dik , niet te dun. Lang niet zo een perfecte en lekkere pizza gegeten. Het ijs was gewoon ijskoud. Ik kan niets anders zeggen dan klasse!! 12/22/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/16/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen kan wat beter!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/9/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was super lekker en warm 11/17/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2018
Lalouchi's pizzeria 4 stars after 178 reviews
Lalouchi's pizzeria