Reviews


4 stars after 225 reviews
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top.eten was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten,geen klachten.lang geleden dat ik er heb gegeten maar na vandaag zou ik er vaker weer bestellen 3/17/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima, dank! 2/27/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, lekkere eten! 2/24/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 1/21/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! 12/11/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon echt lekkere ambachtelijke pizza’s. 12/3/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima zaak !! Ik kom wel vaker heen ! 11/27/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mixed grill was niet wat we ervan gewend zijn elders. Helaas niet van genoten. 11/21/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijk belegde heerlijke pizza's! 11/7/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste van Utrecht 8/29/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren lekker, maar wel erg jammer dat we de bestelling pas na 1:15 uur op konden komen halen! Dan zou ik de volgende keer toch ergens anders bestellen, nu hadden we vier hongerige kinderen. 8/24/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pasta’s!! 8/22/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/21/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en lekkere knoflooksaus. Tot volgende keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizzeria van Utrecht ! Iets wat duidelijk is voor iedereen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/17/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, en precies op afgesproken tijd bezorgd. Bedankt!! 4/15/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/6/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, favoriete pasta tent 3/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza! 3/20/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is duur. Kwaliteit is goed. Maar ik bestel een schotel. Ik krijg heel weinig vlees met frietjes en karige salade voor 15 euro! Absurd. 3/12/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/20/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super super goed en lekker zoals altijd gewoon de beste!! 1/25/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen vind ik het jammer dat ik in de calzone geen champignons wilde, dus wel ui en paprika, dat ik daar dan 3 euro extra voor moest betalen. Maar hij was heerlijk. 1/10/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker😍😍 12/6/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zowel pizza als pasta smaakten prima ! Heerlijk ! 12/6/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2019
Lalouchi's pizzeria 4 stars after 225 reviews
Lalouchi's pizzeria