Reviews


4 stars after 161 reviews
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Elke keer weer. 1/25/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta kipspeciaal en pasta spinazie kip room.. was weer super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Penne kip speciaal was heerlijk 1/9/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit🤙🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2018
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zeer kleine friet bij broodje garnalen. Nat broodje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer lekker "buurmannen" !! alleen nu verder bezorgen hihihi 12/18/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was gisteren de 4x dat ik knoflook bestel en niet krijg, en het apartste was dat ik nou belde na een internet bestelling om nogmaals te melden vergeet aub niet de knoflooksaussen!! En vergeten. 12/16/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker eeten 12/7/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/4/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's, gloeiend heet bezorgd door vriendelijke bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is goed en lekker, maar broodjes uitstraling kan beter. Het leek wel of het met haast is gemaakt. 12/2/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is goed en lekker, maar broodjes uitstraling kan beter. Het leek wel of het met haast is gemaakt. 12/1/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk en vrolijk geholpen: heel fijn! 10/12/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/6/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief goeie pizza's met fijne service 8/22/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Platic bakje saus was half gesmolten doordat deze op de hete pizza had gestaan. Pizza Hawaii en ook blikje cola rook naar natte hond. 8/12/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stom dat er nog extra kosten voor het bezorgen en het betalen met iDeal bijkomen. 7/19/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/24/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top zoals altijd!!!beste van Utrecht 5/6/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/15/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste eten van heel nederland. O nee. Heel de wereld!! 4/6/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 4/6/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is top bezorger is top. wat moet ik zonder jullie 4/6/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam ruim driekwartier eerder aan dan gevraagd. 3/20/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het jammer dat als ik champignons ipv gorgonzola wil ik €2 moet betalen. Als ik extra champignons zou nemen zou ik €1,50 moeten betalen. Het zou redelijker zijn als ik het verschil zou moeten betalen. Voor de rest ben ik tevreden 3/4/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam na wat minder dan 2 uur. Dat was, hoewel niet optimaal, gelukkig een uitzondering op onze eerdere ervaringen. Mochten jullie een manier vinden om dergelijke vertragingen door te geven dan zou dat wel erg gewaardeerd worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/28/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/23/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/21/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/16/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste pasta ever! Heerlijk vers en warm! Een echte aanrader! 12/29/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/1/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/26/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top alles is top leuk pizzeria lekker eten klant vriendelijk 11/25/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/25/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden besteld tussen 18.15 en 18.30 en het werd om 17.55 al geleverd. Wat inhield dat we koud eten hadden. Ook had ik vermeld dat het bij de trekpleister was en werd er gebeld dat ze het adres niet konden vinden. Toen ik zei: bij de Trekpleister wist de bezorger precies waar het was. 11/23/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden besteld tussen 18.15 en 18.30 en het werd om 17.55 al geleverd. Wat inhield dat we koud eten hadden. Ook had ik vermeld dat het bij de trekpleister was en werd er gebeld dat ze het adres niet konden vinden. Toen ik zei: bij de Trekpleister wist de bezorger precies waar het was. 11/23/2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slecht eten ben zo ziek geworden gelukkig kinderen heeft niet gegeten 11/23/2016
Lalouchi's pizzeria 4 stars after 161 reviews
Lalouchi's pizzeria