Reviews


4 sterren na 131 reviews
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Stom dat er nog extra kosten voor het bezorgen en het betalen met iDeal bijkomen. 19-7-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
30-6-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
24-6-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top top top zoals altijd!!!beste van Utrecht 6-5-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
26-4-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
15-4-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Beste eten van heel nederland. O nee. Heel de wereld!! 6-4-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Fantastisch 6-4-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten is top bezorger is top. wat moet ik zonder jullie 6-4-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling kwam ruim driekwartier eerder aan dan gevraagd. 20-3-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vind het jammer dat als ik champignons ipv gorgonzola wil ik €2 moet betalen. Als ik extra champignons zou nemen zou ik €1,50 moeten betalen. Het zou redelijker zijn als ik het verschil zou moeten betalen. Voor de rest ben ik tevreden 4-3-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
27-2-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-2-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling kwam na wat minder dan 2 uur. Dat was, hoewel niet optimaal, gelukkig een uitzondering op onze eerdere ervaringen. Mochten jullie een manier vinden om dergelijke vertragingen door te geven dan zou dat wel erg gewaardeerd worden. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 29-1-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
28-1-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
24-1-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
23-1-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
21-1-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
16-1-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 8-1-2017
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekkerste pasta ever! Heerlijk vers en warm! Een echte aanrader! 29-12-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-12-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1-12-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-12-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
26-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top top top alles is top leuk pizzeria lekker eten klant vriendelijk 25-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
25-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden besteld tussen 18.15 en 18.30 en het werd om 17.55 al geleverd. Wat inhield dat we koud eten hadden. Ook had ik vermeld dat het bij de trekpleister was en werd er gebeld dat ze het adres niet konden vinden. Toen ik zei: bij de Trekpleister wist de bezorger precies waar het was. 23-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden besteld tussen 18.15 en 18.30 en het werd om 17.55 al geleverd. Wat inhield dat we koud eten hadden. Ook had ik vermeld dat het bij de trekpleister was en werd er gebeld dat ze het adres niet konden vinden. Toen ik zei: bij de Trekpleister wist de bezorger precies waar het was. 23-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Slecht eten ben zo ziek geworden gelukkig kinderen heeft niet gegeten 23-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We genieten altijd enorm van het eten. Alleen was deze keer het aluminiumfolie half in het broodje kipfilet gevouwen, waardoor er een stukje folie in mijn keel was blijven hangen. Het zou fijn zijn als dit niet nog een keer zou gebeuren. Maar het eten is erg goed! 18-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
1.5 uur op een broodje kip moeten wachten. Zonder saus gevraagd en er zat een hele lading op. Patat was niet gaar. Jullie zijn erg achteruit gegaan. Jammer! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed jongens!!! 12-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer Heerlijk gegeten! Ga zo door! 4-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
2-11-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Vandaag 30 oktober jl. had ik een pizza pescatora met extra zalm besteld. I.p.v. zalm kreeg ik ham of salami op mijn pizza?! Het was niet te eten, ik heb de pizza maar weggegooid! Tevreden ben ik zeker over de altijd vriendelijke bezorger. Dat maakt het enigszins goed. Met vriendelijke groet, Een ontevreden klant. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-10-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-10-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
de pizza was heerlijk en snel thuisbezorgd Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 18-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ze Pizza was vettig en te kruidig. Niet smak 10-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk eten en een super service 7-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Onze vaste pizzeria: altijd lekker en goede service! 3-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
1-9-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
31-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
25-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
25-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik moet zeggen dat ik het belachelijk vindt om 1,5 uur op eten te wachten. Hier mogen jullie best wat aan doen. 24-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben heerlijk gegeten. Maar we hebben er wel erg lang op moeten wachten. 20-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
8-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaaswas de calzone niet warm meer. Wellicht komt dat door de 15 minuten te late bezorging. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 7-8-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
30-7-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De pizza was lekker helaas te veel pittige kruiden gebruikt Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 24-7-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijke pizza, maar vandaag duurde het lang met bezorgen (5 kwartier). Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-7-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
13-7-2016
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Fijn dat je voorkeuren als geen tomatensaus of extra champignons kunt op geven. Dit heb ik op Thuisbezorgd niet gevonden. 11-7-2016
Lalouchi's pizzeria 4 sterren na 131 reviews
Lalouchi's pizzeria